Wat is PeuterKleuterSport?
Voor elk kind is bewegen belangrijk. Hier kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Bij PeuterKleuterSport staat plezier in bewegen voorop en dat krijg je onder andere door kleine overwinningen te behalen. Elk kind op zijn of haar eigen manier en op het eigen tempo en niveau. Een combinatie van bewegen op muziek, klimmen, klauteren, zwaaien, hangen, rollen, duikelen, balanceren, gooien, rennen enzovoorts. Dit alles doen de kinderen individueel en in groepsvormen. Zo verbetert de motoriek, maar ook zeker sociaal emotioneel zien we de kinderen elke les weer groeien. De kinderen leren samen iets doen, naar anderen kijken maar ook zelf iets uit te voeren.

PeuterSport (vanaf 20 maanden)
De PeuterSport lessen vanaf 20 maanden zijn voor onze aller kleinste sporters. Hierbij ga jij samen als ouder/verzorger uitdagingen aan met je kind. Dit kan natuurlijk ook gedaan worden door opa/oma/tante/oom etc. Samen plezier maken en overwinningen vieren!

PeuterSport (vanaf 2,5 jaar)
Kan je kindje al wat meer zelf? Bij de PeuterSport lessen vanaf 2,5 jaar ga jij samen als ouder/verzorger wat meer uitdagingen aan met je kind. Bijvoorbeeld door ook wat opdrachtjes zelf uit te voeren. Je kindje mag natuurlijk ook opa/oma/tante/oom etc. een keer meenemen naar de les! Samen plezier maken en overwinningen vieren!

KleuterSport (vanaf 3,5 jaar)
Is je kindje toe aan nog meer uitdaging en zelfstandigheid? Dan kun je vanaf 3,5 jaar terecht bij de KleuterSportgroep. De kinderen sporten voor het grootste gedeelte al zonder ouders. Dat alleen al is een overwinning voor veel kindjes. Je kunt zelf dus aan de kant genieten van het plezier wat je kindje heeft. We gaan in de lessen al meer richting ‘echte’ sporten. Natuurlijk niet alle bewegingen die grote kinderen al kunnen maar de basisvormen komen zeker aan bod. Weet jij bijvoorbeeld nog niet welke sport leuk is voor jouw kindje? Dan kun je dat bij ons komen uitvinden middels deze multisport lessen.