Jeugdfonds Sport & Cultuur x PeuterKleuterSport

Wat doet het JFSC?

In Nederland groeien gemiddeld 2 tot 3 kinderen per klas op in gezinnen met financiële zorgen, wat hen vaak de mogelijkheid ontneemt om deel te nemen aan sportieve en culturele activiteiten. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur heeft als doel om deze kinderen en jongeren in staat te stellen om deel te nemen aan deze activiteiten. Ze nemen de financiële barrières weg door hun contributie of lesgelden te betalen en in sommige gevallen zelfs de benodigde uitrusting.

In 2022 hebben ze 77.309 kinderen en jongeren geholpen om deel te nemen aan diverse activiteiten. Hun overtuiging is dat alle kinderen, ongeacht hun financiële achtergrond, het recht hebben om zich fysiek, mentaal en sociaal te ontwikkelen. En vanaf nu mogen wij ons daar bij aanschuiven als aanbieder voor de sport!

Wat kunnen wij betekenen?

Nadat u bij ons een proefles hebt meegedaan, kunt u via uw intermediair een verzoek indienen! Dit kan zijn via de huisarts, de leerkracht, een maatschappelijk werker, maar ook via de mensen van http://alsiklatergrootbeninalmere.nl. Zij zullen de aanvraag indienen bij het JFSC  en een bevestiging ontvangen. Nadat de bevestiging binnen is en jullie aangemeld zijn via ons contactformulier hieronder kunnen wij de aanmelding afmaken. Na het aanmelden handelen wij alles af met het JFSC en hoeven jullie alleen nog maar enthousiast te komen sporten!
Let op! Het is dus noodzakelijk om eerst een bevestiging te hebben voordat de officiële aanmelding bij ons compleet is! Een proefles is altijd mogelijk!

Door middel van het JFSC kunt u een jaar lang bij ons sporten met de jaardeal! Dit bevat 3 reeksen van elk 10 lessen. Elke les heeft een ander thema en/of sport en bij de laatste les sluiten we de reeks groots af! Tijdens de lessen draagt iedereen ons tenue. Deze bestaat uit sokken, een broekje en een gepersonaliseerd t-shirt. Hierna is er nog ruimte in het budget over voor gymschoenen of andere hulpmiddelen voor het sporten! Maar ook dit wordt allemaal voor jullie geregeld door ons.
Let op! De aanmelding met JFSC betreft een jaardeal. Het is niet mogelijk om tussentijds te stoppen en geld terug te vragen!

Aanmelden met JFSC

Let op!

Zonder officiële bevestiging van het JFSC kunnen wij de aanmelding niet compleet maken!

De aanmelding met het JFSC betreft een jaardeal. Het is niet mogelijk om tussentijds te stoppen en geld terug te krijgen!

PeuterKleuterSport
@Peuterkleutersport
Youtube