Algemene Voorwaarden

  1. Na het volgen van de eerste les wordt er door de deelnemer bepaald of hij door gaat met de rest van de lessen in die reeks. Daarna dient het lesgeld voor de 2e les betaald te zijn.
  2. Instroom tijdens een reeks is mogelijk wanneer er nog plek is in de les. De hoogte van het lesgeld wordt dan bepaald door de resterende lessen in die reeks.
  3. De lessen worden gegeven in sportzalen van de gemeente. Wij zijn hier te gast. Elke deelnemer dient ook de locatie als zodanig te gebruiken. Houdt het schoon en netjes.
  4. PeuterKleuterSport stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal of materiële schade in welke vorm dan ook.
  5. PeuterKleuterSport stelt zich niet aansprakelijk voor blessures van de deelnemer opgelopen tijdens de lessen.
  6. Het inhalen van de niet afgenomen lessen is niet mogelijk.
  7. Er worden regelmatig foto`s en video-opnames gemaakt van de lessen. Deze zijn bedoeld voor promotie en training. Bij inschrijving gaat u hiermee akkoord.
  8. Het lesgeld is inclusief een sporttenue. De naam van de deelnemer wordt op de achterzijde van het shirt gedrukt. Het sporttenue is eenmalig verplicht.
  9. Restitutie na de proefles van toekomstige lessen die niet afgenomen worden is niet mogelijk. Teruggave van een deel van het lesgeld is alleen mogelijk bij gebleken overmacht zoals bij duidelijk aantoonbare blessures of langdurige ziekte van de deelnemer.